doelstelling artikelen messenger vliegvissen01 februari 2012

NKF Nederlands kampioenschap forelvissen
22 oktober 2012

Dit jaar heb ik weer meegedaan aan het NKF. Vorig jaar waren we eerste geworden met het team van De Kool en werd zelfs Robert Sapulette van ons team individueel kampioen. Dit jaar moesten we dat dus proberen te evenaren. ‘s morgens vroeg hebben we ons gemeld in Ommeren bij forellenvijver de Kamphoeve. En ons team ingeschreven dat dit jaar bestond uit Robert Sapulette, Semih Egemen, Eddy Pattipelohy, Rene van Haastrecht en ons nieuwste teamlid Jason Lieverst. Ikzelf mocht weer teamcaptain zijn.
Na inschrijving en loting was er om half negen een welkomstwoord en uitleg van de regels. Waarna er in sessies van 25 minuten werd gevist. Ik moet zeggen dat dat een prettige manier van vissen is omdat je dan niet zolang hoeft te wachten tussen twee sessies.
Er werd gevist van 9 uur tot 16.55 met tussendoor een uitstekend verzorgde lunch. Er werd de hele dag door in de vijvers vis uitgezet waardoor door de meeste vissers de hele dag door toch gevangen werd. Er werden zelfs meer vissen gevangen dan dat er uitgezet waren.
Ondanks het commentaar van sommige mensen heb ik de hele dag door goed gevangen.
Van ons team hebben er zich toch 3 binnen de top tien weten te plaatsen een 8ste plaats voor Eddy met 17 vissen. Een vierde plaats voor mijzelf met 22 vissen en een derde plaats voor Robert met 23 vissen.
Als team zijn we dit jaar op de tweede plaats geƫindigd (volgend jaar gaan we weer voor de eerste plaats). Het was wederom een gezellige dag waar het weer ook meewerkte.


http://www.deforelvisser.nl/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/DSC00176.jpg

 

Groeten van de vliegvissende schoorsteenveger
Rene van Haastrecht

 

<< Vorige | Volgende >>