doelstelling artikelen messenger vliegvissenForelvissen met Barbecue bij Aquavita in Driel

Zaterdagmiddag 3 oktober 2015 vanaf 12.30 uur


Het seizoen wordt door vliegvisvereniging Last Hope weer feestelijk geopend met forelvissen op de forellenput van Aquavita in Driel, Langstraat 14, 6665NG, gevolgd door een traditionele barbecue.
Meer dan 70 forellen worden om 13.00 uur uitgezet door onze gastheer Dicky van Zanten van Aquavita.
Vanaf 12.30 is iedereen welkom om zijn of haar hengel op tijd op te tuigen, voor de route zie www.aquavita.nl/routebeschrijving.html.
Let op, door veranderingen in de verkeerssituatie zijn sommige toegangswegen veranderd!

Inmiddels hebben zich een aantal leden al opgegeven tijdens de bindavond op 15 september. Heb je je nog niet opgegeven? Mail de activiteitencommissie via www.lasthope.nl/activiteitencom.jsp.

De kosten voor Last Hope leden : € 20,- voor forelvissen + bbq. Alleen forelvissen of alleen bbq: € 10,-. De kosten voor partners die alleen willen meedoen aan de bbq zijn € 12,50. Vooraf contant afrekenen bij Luuk Olsthoorn of Raymond Bouwman van de activiteitencommissie op de clubavond op 29 september of door overmaking op IBAN NL04INGB0007911656 tnv penningmeester VVV Last Hope, Duiven. Ovv “Forelvissen Aquavita”

Een klein aantal aspirantleden (maximum 5), serieus geinteresseerd in het lidmaatschap van onze vliegvisvereniging, is welkom om van de sfeer te proeven in de vereniging. Ook deze kunnen zich opgeven via de activiteitencommissie. Wie het eerst inschrijft is verzekerd van deelname. Kosten voor aspirantleden forelvissen + bbq: € 25,-. Alleen forelvissen: € 15,-.
Er zijn veel ervaren vliegvissers aanwezig die altijd bereid zijn om je de basis uit te leggen van het werpen met de vliegenhengel, zodat je vervolgens óók je forel kunt vangen. Zorg dat je er bent om 12.30 uur!
We vissen dit keer niet op een catch & release vijver; de forellen die gevangen worden mogen mee voor de liefhebbers van een vers forelletje. Neem een koelbox mee. Direct op de barbecue kan natuurlijk ook. De vleesbarbecue wordt geleverd door een externe cateraar. We starten met de barbecue om 17.00 uur en hebben de beschikking over een blokhut zodat we, niet gestoord door de elementen, van het eten kunnen genieten.

We kunnen vissen tot een uur of 19.00. Daarna ruimen we samen op, zodat we om 20.00 klaar zijn voor het afsluiten van een geslaagde activiteit. Het bestuur en de activiteitencommissie gaan ervan uit dat veel leden, partners en een aantal aspirantleden zullen deelnemen aan deze leuke activiteit.

Tot zaterdagmiddag 3 oktober 2015. Strakke lijnen!

 

 

 

 

<< Vorige | Volgende >>