doelstelling artikelen messenger vliegvissenWerpinstructie, Ben Bod voornvisdag en lezing fotografieLooveer Werpinstructie

Zondag 18 oktober heeft de Activiteitencommissie een werpinstructie-ochtend gepland bij het Looveer te Duiven/Loo. Onder leiding van instructeurs uit ons eigen midden, lopen wij de basisprincipes weer langs. Wij beginnen om 09.30 uur en zullen rond 12.30 uur klaar zijn. Een aantal leden heeft zich al opgegeven en er is plaats voor meer. Opgave kan nog via Zet javascript aan voor email-adres.
Ben Bod voornvisdag

Zondag 25 oktober vindt de najaar editie van de Ben Bod Voornvisdag plaats. Om 09.00 uur verzamelen wij bij De Radstake, van waaruit wij ons over de prachtige beken van de Achterhoek verspreiden. Tussen de middag kunnen wij weer genieten van een warme hap in het restaurant. Opgave kan via Zet javascript aan voor email-adres.


Fotografie: Jouw Foto

Alvast voor 2016: op dinsdag 19 januari wordt er door Joost Ooijman een lezing gehouden over fotografie en film. Tijdens die lezing staan foto's gemaakt door Last Hope leden centraal. Joost zal foto's bespreken en tips and tricks geven om de foto's net dat beetje extra te geven. Duik alvast jouw archief in en zoek de beste drie foto's die je tijdens of voor het vissen hebt gemaakt. Of zorg dat die meterdame de komende maanden op de foto komt. De foto's kun je naar Zet javascript aan voor email-adres sturen.


 

 

 

 

<< Vorige | Volgende >>