Clubgebouw Hengelsportvereniging "De Graskarper" Sportpark Duiven, Westsingel 41, 6921 RX Duiven

Iedere veertien dagen, op de dinsdagavond, komen de leden van Vliegvisvereniging Last Hope bijeen in Duiven. Aanvang : 20.00 uur. Zie voor exacte data: "Agenda"

Sinds 9 September 2008 heeft VVV Last Hope de beschikking over het prachtige en gezellige clubgebouw van Hengelsportvereniging "De Graskarper" op het Sportpark in Duiven. De leden kopen hun vispas of 'extra' vispas van deze hengelsportvereniging en hebben daarmee toegang tot het clubhuis, tot al het viswater van de Graskaper o.a. in Duiven en Loo én tot het viswater van de Hengelsport Federatie Midden Nederland.

Clubhuis te duiven


Eigen Vervoer: Het Sportpark in Duiven is gemakkelijk te bereiken via de A12. Vanuit Arnhem vertrek je vanaf het bekende Velperbroek Circuit via de A12 richting Zevenaar (=richting Oberhausen, maar als je dat plaatsnaam bordje ziet, ben je al te ver!). Je neemt afslag 28, Duiven/Zevenaar-west. Bij de stoplichten rechtsaf Noordsingel, bij volgende stoplichten weer rechtsaf Westsingel. Rotonde bij Intratuin driekwart rond (= Westsingel). Bij stoplichten rechtdoor (= Westsingel). Bij volgende Rotonde eerste afslag rechts naar Sportpark Duiven, Westsingel 41, 6921 RX Duiven. Meteen links naast het grote parkeerterrein vind je het clubgebouw van De Graskarper.

Let op: Het is onze ervaring dat bij het gebruik van GPS-navigatie (bv. Google Maps) het adres Westsingel 41 in Duiven niet altijd naar de juiste locatie verwijst. In dat geval is het beter het adres Westsingel 35 te gebruiken.
Zie kaartje hieronder.
Openbaar Vervoer: het clubgebouw ligt op ongeveer 15 minuten lopen van station Duiven via de Visserlaan, met een goede verbinding naar Arnhem en Zevenaar, Didam, Doetinchem. Zie voor de looproute vanaf het station oa. het kaartje hieronder. Voor vertrek- en aankomsttijden: vul vertrek- en aankomststation in via http://www.9292ov.nl/9292ov1.asp en je zult zien dat de verbindingen prima zijn.